SmartPOS. Bankfüggetlen POS terminál.

Egy bankfüggetlen bankkártya elfogadó POS terminál nagy rugalmasságot jelent azon kereskedőknek, akik szeretnének biztonságos fizetést nyújtani ügyfeleiknek.


Egy bankfüggetlen bankkártya elfogadó POS terminál nagy rugalmasságot jelenthet azon kereskedők körében, akik szeretnének kényelmes és biztonságos fizetési megoldást nyújtani ügyfeleinek.

Bankfüggetlen

Egy bankfüggetlen terminál olyan eszköz, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy számos különböző fizetési módot fogadhassanak el, függetlenül attól, hogy melyik banknál vezetik céges számlájukat. Terminálunkkal partnereink megspórolják egy új bankszámlanyitás költségeit, beleértve a pénzhez jutás és a kapcsolódó bankkártya / számlavezetés díjait és a felesleges adminisztrációs terheket.

Gyors

Az elektronikus fizetések összegét másnapi utalással továbbítjuk a kiválasztott bankszámlára, bankváltás esetén pedig könnyedén és gyorsan intézhető a módosítás átvezetése egy nyomtatvány kitöltésével, így élvezhetik a függetlenség minden előnyét.

POS, SoftPOS

Többféle megoldást kínálunk a kereskedők számára, legyen szó fix, hordozható SmartPOS, vagy SoftPOS terminálról. Készülékeink a legmodernebb technológiával rendelkeznek és biztonságos titkosítással dolgoznak, hogy megvédjék az érzékeny adatokat.

Még több ehhez hasonló hír