SmartKassa v.s. hagyományos online pénztárgép

A SmartKassa több mint egy online pénztárgép, hiszen egy eszközben találhatsz meg mindent amire csak szükséged lehet. Kiemeltük előnyeit a hagyományos pénztárgéppel szemben.

A SmartKassa több mint egy online pénztárgép, hiszen egy eszközben találhatsz meg mindent amire csak szükséged lehet. Kezelőfelülete könnyen használható, az érintőképernyő segítségével pedig pillanatok alatt elvégezhető az adatbevitel. Egy eszközbe építettük a nyomtatót, az Adóügyi Ellenőrző Egységet és egy bankkártya olvasó POS terminállal is összekötöttük.


Miért lesz versenyképesebb vállalkozásod az SmartKassa-val?


Sok éve fejlesztünk egy olyan felhő alapú rendszert, ami összekapcsolja a POS terminált és a pénztárgépet, ezt nevezzük SmartPortalnak. Ezen a felületen pontosan figyelemmel kísérheted tranzakcióidat. Pontosan látni fogod, hogy vásárlóid melyik termékedet választják, kezelheted raktárkészletedet. Ha több üzlettel rendelkezel mindegyik teljesítményét naprakészen látod, akár alkalmazottaid alapján lebontva. A riportok percenként frissülnek, bármeddig visszakövethetőek és ezekre alapozva hozhatod meg az olyan döntéseket, amelyek növelhetik bevételeidet.


Mi történik az üzletedben?


Online pénztárgépeink gyorsaságának és az összekötött POS terminálnak hála nem csak a hibázási lehetőségeket redukáltuk nullára, de a kiszolgálás is gyorsan és gördülékenyebben fog történni üzletedben. Értékesíthetsz vonalkódolvasóval is vagy csak kattints egy adott termékre, egy biztos, nem lesz ár vagy áfa kulcs eltérés termékeidnél.


Hagyományos pénztárgép


Természetesen a hagyományos pénztárgép is sok mindent tud, hiszen sokáig azt használtuk. Persze ott külön kellett venni nyomtatót, a kockás füzet már nem volt elég a nyilvántartásra, a riportokra, a számlatömb, külön a vonalkódolvasó, külön POS terminál.
A használt olcsóbb volt, de aztán rájöttem, hogy az eszközök nem kommunikálnak egymással. Ez mit eredményezett? Rengeteg adminisztráció, annál több papírmunka, még több elvesztegetett munkaidő, amit a családomra vagy a pihenésemre fordíthattam volna.
Maradhatsz ennél a megoldásnál.

Vagy választhatsz minket, all-in-one, minden egyben megoldással.
Ha pénztárgép, akkor SmartKassa.

Még több ehhez hasonló hír