Fogadj el SZÉP-kártyás fizetéseket a SmartPOS terminállal!

Népszerű a cafeteria csomag részeként adható SZÉP-Kártya. Használata egyszerű, akár mint egy bankkártya, POS terminálon, online és telefonon is fizethetsz vele.

Egyre népszerűbb a cafeteria csomag részeként adható SZÉP-Kártya (Széchenyi Pihenőkártya). Használata egyszerű, akár mint egy bankkártya, sőt nem csak POS terminálon, hanem online és telefonon is fizethetsz vele. SmartPOS terminálunk és SoftPOS felületünk minderre megoldást kínál neked.

Miért éri meg nekem a SZÉP-kártya elfogadás?

2024. januárjától a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) szálláshely zsebe működik tovább, erre utalhatják a munkáltatók a dolgozóknak szánt rekreációs célú, kedvező adózású összegeket. A munkavállalók vendéglátásra, szálláshelyre, és szabadidős programokra tudják elkölteni egyenlegüket. A SZÉP-kártyával fizető ügyfelek sokkal hamarabb foglalnak szálláshelyet és többet is költenek pihenésük során.

Növekedik a SZÉP kártyák népszerűsége

A 2024 januárjában közzétett SZÉP kártya statisztikák szerint a munkáltatói feltöltések 2023-ban 25%-ot meghaladó mértékben, összesen 90 milliárd forinttal emelkedtek.
Az adókedvezményt kihasználva a munkáltatók éltek azzal a lehetőséggel, hogy év végén 200.000 Ft extra összeget utaltak munkavállalóik SZÉP kártyájára.

Hogyan lehetek SZÉP-kártya elfogadóhely?

Szolgáltatóként csatlakozhatsz a SZÉP-kártya elfogadóhelyek közé, mellyel bővítheted ügyfélkörödet és növelheted bevételeidet. Ha olyan tevékenységet végzel, melyek számára engedélyezett a SZÉP-kártya elfogadás, nincs más teendőd, mint igénybe venni a SmartPOS bankkártya elfogadó POS terminálunkat. A sikeresen telepített kártyaolvasó terminál azonosító számával szükséges leszerződni a SZÉP-kártya kibocsátó pénzintézetekkel. Javasoljuk, hogy mindegyik szolgáltatóval (OTP, K&H és MKB) köss térítésmentes kártya elfogadási szerződést.

    Még több ehhez hasonló hír