NTAK Adatszolgáltatás egyszerűen

Azon vendéglátó egység üzemeltetőinek, ahol az éves nettó árbevétel a 12-100 M között mozog, kötelező adatot szolgáltatnia az NTAK felé.

Kinek kötelező?

Azon vendéglátó egység üzemeltetőinek, ahol szolgáltatási helyenként a 2022. évi nettó árbevétel elérte a 12 millió forintot, de nem haladta meg a 100 millió forintot 2024. január 1-től kötelező adatot szolgáltatnia az NTAK felé.

NTAK egyszerűen

A 100 millió forint nettó árbevétel felett teljesítő vendéglátó partnereink már zökkenőmentesen küldik az adatokat az NTAK rendszerébe külön adminisztráció nélkül automatikusan. Egyetlen eszközzel a SmartKassa, online pénztárgép segítségével.

Egy kis- vagy közepes méretű vállalkozásnál az anyagi szempont meghatározó elem a megfelelő szolgáltatás kiválasztásakor, ezért olyan csomagok kínálunk a kereskedőknek, amivel egy eszközről hibamentesen és költséghatékonyan tudják az adatszolgáltatást megkezdeni.

NTAK adatszolgáltatás bonyolultan

Vannak szolgáltatók és vállalatok melyek validáltak az NTAK adatszolgáltatásra, azonban árazásban nagy mértékben eltérhetnek. Az árazás annak a függvénye, hogy ki milyen kényelmi vagy kiegészítő csomagot szeretne igénybe venni. Mi egy olyan szolgáltatási csomagot szeretnénk kínálni, ami hosszú távú megoldás a legtöbb kereskedő számára.

Az NTAK adatszolgáltatás megkezdéséhez általában külön szoftvert valamilyen megvásárolt eszközre kell feltelepíteni és azon futtatni. Ha egy kis- vagy közepes méretű vállalkozást vizsgálunk, már így is több különböző hardvert használnak a jogszabály kötelezettség miatt. Ezek mind magasabb a hibázási lehetőséget teremtenek, lassabb kiszolgálást és sokkal több adminisztrációs terhet.

Hogyan működik az NTAK adatszolgáltatás egyszerűen

Lehet ezt sokkal egyszerűbben és olcsóbban is! A SmartKassa online pénztárgép képes erre, így 

  • megfelelhetsz a kötelező NTAK adatszolgáltatásnak egyetlen egy eszközzel is. 
  • EGy gombnyomással adatszolgáltatás a NAV és NTAK felé, 
  • az integrált POS terminállal biztosíthatod az elektronikus fizetés lehetőségét. 
  • Egy felhőalapú rendszeren keresztül pedig nyomon követheted üzleteid teljesítményét is. 

Nincs hibázás, kígyózó hosszú sor és rengeteg adminisztráció. Csak boldog, elégedett vásárlók és alkalmazottak. 🙂

Ha szeretnél többet megtudni az NTAK képes online pénztárgépünkről, keresd kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre!

Még több ehhez hasonló hír